Lars Lilholt – spiller julemusik i Europahallen

23-11-2020
Tirsdag d. 1. december kl. 20 er der koncert og optagelse til TV 2 Charlie af ”Lad Julen Vare Længe”
Af Palle Bjørnstrup

Det er folkekære Lars Lilholt der udgiver et nyt julealbum og i den anledning bliver det fejret med en koncert i Europahallen, og koncerten vil også blive udsendt på TV 2 Charlie.

For ca. 5 år siden var Lars Lilholt med i TV2 Serien ”Toppen af Poppen”, og her genopdagede Danmark Lars Lilholt. Samme år søgte han med 2 albums tilbage til den inspiration han kom af, nemlig den akustiske folkemusik, og det høstede han stor anerkendelse for.

Nu er han igen pladeaktuel med sit nye julealbum, og til koncerten i Europahallen er han ledsaget af sit helt eget 12-mands store Jule-Folkeband. Sammen byder de på en musikalsk rejse gennem egne julesange og personlige fortolkninger af velkendte klassikere.

Lars Lilholt fortæller: ”Det var en helt speciel oplevelse at indsynge det nye album i en Corona tid. Alle blev testet negative, og kunne derfor heldigvis stå i ring og synge uden at smitte. Vi har indspillet både de smukke alvorlige salmer om Jesus, der blive født som verdens lys, men også de festlige med nisserne. Alt er akustisk, og vi gør det, vi altid har brugt i min familie, nemlig hvad der er for hånden af guitarer, klaver, violiner, fløjter, ukuleler, mandoliner, banjoer, slagtøj og sang i de vildeste harmonier”.

TV-optagelserne til TV2 Charlie bliver sendt i år, og publikum skal lige bemærke, at da det er en TV optagelse kan der forekomme kameraer i synsvinklen, ligesom AKKC kun kan sætte et meget begrænset antal billetter i salg.

Billetter er i salg kontakt AKKC´s billetkontor på tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk

Kommentarer