Læs Peter Pedal på persisk !

05-11-2018
Sådan lyder meldingen fra Aalborg Bibliotekerne, der fortæller om Verdensbiblioteket.dk.
Af Palle Bjørnstrup

Verdensbiblioteket.dk er en god mulighed for at komme videre, her hyldes den sproglige mangfoldighed, og det digitale bibliotek har reolerne fyldte med både bøger, e-bøger og lydbøger samt film på ikke mindre end 10 forskellige sprog.

Det giver gode muligheder, hvis du som filminteresseret kunne tænke dig at stifte bekendtskab med Indiens svar på Hollywood? Eller du er nydansker med hang til gode bøger?

Verdensbiblioteket.dk beriger familier og personer af anden etnisk herkomst med læseoplevelser på mere end 10 forskellige sprog og giver samtidig alle med NemID eller et dansk Bibliotekslogin adgang til en lang række udenlandske film.

Der er noget for enhver smag. Reolerne på det digitale bibliotek er fyldte med velkendte bogtitler som f.eks. H.C. Andersens Klods Hans og Karius og Baktus. Eller hvis man er nysgerrig på det eksotiske og fremmedartede, tillader Verdensbiblioteket samtidig dets brugere at gå på opdagelse i de mange øvrige muligheder, der bl.a. tæller Bollywood-film. Hovedparten af Verdensbibliotekets film kan du se med engelske undertekster, mens de dertilhørende handlingsreferater er skrevet på dansk.

Der er fri og ubegrænset tilgang, når du er logget ind fra både tablet, computer og smart phone. Derfor har du læseoplevelserne og underholdningen lige ved hånden, uanset om du ligger hjemme under dynen, sidder i toget eller venter på bussen.

Værsgo’ at læse, det er blot at logge ind.
Kommentarer