Kunst i Hasseris gennemføres, men med små ændringer.

28-08-2020
Lørdag d. 19.9. kl. 11-17 og søndag d. 20.9 Kl. 11-16 er der åbent i KFUM Hallen.
Af Palle Bjørnstrup

Også hos Kunst i Hasseris har man måttet tage højde for Coronaen.

Arrangøren Aalborg Y´s Men´s Club Budolfi byder også i år på en stor udstilling med mange kunstarter og kunstnere fra hele landet. Her er som sædvanligt mange spændende ting for publikum at se på, og evt. anskaffe sig.

Modsat tidligere år, må man så i år undlade ferniseringen med tilhørende tale og musikalske indslag, det er man selvfølgelig kede af, men det er en nødvendighed.

Det med at beundre de forskellige værker, er det i år også nødvendigt at ændre på. Det bliver ikke muligt blot at gå rundt på må og få, som tidligere. I år er der etableret et slusesystem, for at have styr på tilgangen og antallet af gæster i hallen, så der ikke befinder sig flere i hallen end det er tilladt. Der vil være etableret pile på gulvet til at angive den anbefalede tur rundt i hallen. Ligeledes vil der være opsat spritdispensere ved både indgangen og langs med ruten gennem hallen.

For at forenkle det hele og for at undgå Corona smitte, som det jo handler om for publikum, vil udstillingens populære cafe være reduceret til kun at sælge is og sodavand.

I skrivende stund overvejer arrangøren, at der skal være fri entre og gratis katalog for yderligere at forenkle modtagelsen af gæster. Herom meldes ud lidt senere.

Som vanligt ved Kunst i Hasseris vil evt. overskud på arrangementet gå til lokalt børne- og ungdomsarbejde samt til Folkekirkens Nødhjælp – så støt op om arrangementet og køb kunst til glæde og gavn for dig selv og arrangementet.
Kommentarer