Kronprinsparret kommer igen til Aalborg

28-09-2018
De kommer for at uddele deres priser i Musikkens Hus lørdag d. 24. november kl. 21.00.
Foto: Agnete Schlichtkrull
Af Palle Bjørnstrup

Det bliver uden tvivl en festlig aften, når Kronprinsparret hylder ekstraordinære indsatser inden for kunst, kultur og socialt arbejde med Kronprinsparrets Priser.

Det bliver et show, der vil blive produceret i samarbejde med DR og showet sendes live på DR1 lørdag d. 24. november kl. 21.00.
Kronprinsparrets Priser afholdes hvert år i skiftende danske byer, og i år vender prisuddelingen tilbage til Aalborg. Her vil D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessen indtage scenen i Musikkens Hus og hædre fremragende præstationer inden for kunst og kultur og sociale indsatser. Sidste gang Kronprinsparrets Priser blev afholdt i Aalborg var i åbningsåret 2014 for Musikkens Hus.

Kronprinsparrets Priser blev indstiftet i 2004, som Bikubenfondens bryllupsgave til Kronprinsparret. Formålet med Kronprinsparrets Priser er at synliggøre og anerkende den ekstraordinære præstation inden for dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde.

Kronprinsparrets Priser 2018 bliver, som de foregående år, en festlig aften med kunstneriske indslag centreret om Kronprinsparrets overrækkelse af fire priser. Modtagerne af Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris bliver først afsløret i Musikkens Hus den 24. november, hvorimod de to stjernedryspriser bliver offentliggjort i tiden op til prisuddelingen.

Billetsalget til Kronprinsparrets Priser vil blive sat i gang via Ticketmaster fredag d. 5. oktober.Kommentarer