Kom bag om ikoniske Liverpool legender

22-09-2021
Tirsdag d. 5. Oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) kl. 19 og 21.30
Af Palle Bjørnstrup

Der inviteres til et møde i særklasse med de to tidligere Liverpool legender Bruce Grobbelaar målmand og Alan Kennedy venstreback. Med sig har de sanger og superfan Jesper Lundgaard, der lægger op til fællessang af fans sangene bl.a. den verdenskendte Liverpool-sang You`ll Never Walk Alone.

Fodboldfans kan godt begynde at glæde sig allerede nu. De to verdenskendte fodboldspillere kommer forbi Aalborghallen på deres turne ”Liverpool – legends on Tour”.
Setuppet er i sand fodboldstil med scenen indrettet som et fodboldstudie, hvor de to legender bliver interviewet i afslappet stil af journalisten Daniel Sichlau. Der bliver to halvlege fyldt med videoklip, anekdoter og gode historier om de tidligere spilleres tid hos ”The Reds”.

Jesper Lundgaard, som tidligere har indspillet You´ll Never Walk Alone med selveste afdøde sanger Gerry Marsden, vil i løbet af showet optræde med den populære Liverpool-sang, der har givet genlyd på Anfield siden 60´erne, og mon ikke salen kommer til at lyde som et stadion med fællessang på lægterne?

Som en del af showet vil det være muligt for publikum at stille spørgsmål til de to kendte spillere, men det er ikke kun på scenen, de kan se frem til at opleve fodboldlegenderne. Efter showet vil der være mulighed for at møde dem begge samt at få autografer og billeder.
Så det er med at finde fodboldtrøjer frem m.m. frem, så de kan blive signeret.

Billetter er i salg.Kommentarer