Klovneløb i Aalborg til fordel for hospitalsklovnene

24-05-2019
Danske Hospitalsklovnes løb afholdes nu søndag d. 26. maj kl. 10.00 i Østre Anlæg.
Af Palle Bjørnstrup

Kom og få en hyggelig dag . Klovneløbet er et familieløb, og det handler ikke om at være hurtigst, men at være med og samtidig støtte et godt formål.

I Aalborg er det den rutinerede løbsarrangør Gitte Melph, der frivilligt arrangerer løbet på vegne af Danske Hospitalsklovne.

Hun fortæller, at det giver så meget mening at støtte de helt fantastiske hospitalsklovne, som sørger for smil og latter hos børn indlagt på hospital.
Her foregår løbet i det flotte anlæg Østre Anlæg ved Fynsgade/Sjællandsgade, og der kan vælges mellem ruter på 2 km, 4 km og 6 km distancer af 1 km runder i parken.

”Der er hygge og små aktiviteter i parken efter løbeturen, og vi håber naturligvis på at se rigtig mange børn og voksne til at gå, lunte eller løbeturen. Vi er også glade for, at hospitalsklovnen Tut igen i år kommer forbi i Østre Anlæg og laver en masse sjov før, under og efter løbeturen.” siger Gitte Melph.

På dagen vil der også være lodtrækningskonkurrencer, musik og mulighed for ansigtsmaling.

Prisen for at deltage er kr. 70,- pr. person, og heraf går mindst kr. 56,- direkte til Danske Hospitalsklovnes arbejde på landets børneafdelinger. De resterende kr. 14,- går til afvikling af løbet.

Klovneløbet er et ud af mere end 60 klovneløb, der i år afholdes landet over for at støtte det gode formål. Alle klovneløb er arrangeret af lokale frivillige. Sidste år deltog mere end 14.000 løbere, og det resulterede i donationer til Danske Hospitalsklovne på mere end kr. 1.300.000.

Så det nytter at møde frem og deltage – det giver direkte glæde på landets børneafdelinger på hospitalerne.Kommentarer