Katie Malua koncert i AKKC er udsolgt

06-08-2018
Når hun går på scenen i Aalborghallen søndag d. 28. oktober bliver det til en fyldt Aalborghal.
Af Palle Bjørnstrup

Den britisk/georgiske sangerinde Katie Melua kan glæde sig til en fyldt koncertsal med mere end 1.600 forventningsfulde publikummer.
Koncerten er blevet udsolgt i løbet af sommeren, og det varme danske sommervejr har derfor ikke holdt publikum tilbage fra at sikre sig billet.

Katie Melua er kendt for hits som Nine Million Bicycles, The Closest Thing To Crazy, If You Were a Sailboat, I Cried For You, Just Like Heaven, Call Off The Search og mange flere.
Den nye turne, som bl.a. fører hende til Aalborg, sker i forbindelse med udgivelsen af en ny special edition udgave af albummet ”In Winter” fra 2016, som blev indspillet i Georgien med bl.a. The Gori Women´s Choir som gæst

Selvom det denne gang bliver Katie Meluas tredje optræden i Aalborghallen, er det hendes første solokoncert på scenen. I november 2005 og 2008 var hun gæstesolist i DR's Store Juleshow, som blev sendt på tv fra det nordjyske, og i august 2007 gav hun sin første solokoncert i Aalborg, denne gang i Skovdalen, og hun plantede også et træ i parken med De Syngende Træer. I 2016 gæstede hun Musikkens Hus sammen med The Gori Women´s Choir - og denne gang er det så en fyldt Aalborghal, det gælder.Kommentarer