Kampen for det gode liv – kom og hør Brian Holm

03-10-2018
Onsdag d. 10. oktober kl. 15.30 til 17.30 kan du opleve Brian Holm hos Redmark i Hasseris.
Af Palle Bjørnstrup

Sportsdirektør og tidligere cykelrytter Brian Holm kommer på besøg hos Redmark, revision i Hasseris og vil her fortælle om ”Kampen for det gode liv – både privat og professionelt”.

Han vil fortælle om sit liv og sin karriere, der har været lige så spændende og hårdt som 10 bjergetaper i træk. Brian vil levere et foredrag med både cykelsport, smerte, glæde og meninger.

Med 7 gennemførte Tour de France, et hav af sejre og et langt liv som professionel cykelrytter, er Brian Holm klædt godt på til at fortælle om motivation, samarbejde, stress og meget mere.
Brian taler også om at være sportsdirektør for verdens bedste cykelhold og de dertil hørende udfordringer med pressen, doping m.m. Så taler han desuden om at få konstateret kræft og om at leve med sygdommen.

Brians foredrag er berammet til godt en times tid, og i den tid vil han øse af sin viden og erfaringer om at være menneske og om at være leder.

Er man interesseret i foredraget kan man kontakte Redmark i Hasseris, der er deadline for tilmelding mandag d. 8. oktober kl. 15.30Kommentarer