Kaffe i koppen og kaffe på taget hos Magasin

16-08-2019
Coffee Ten er blevet godt modtaget af aalborgenserne og udvides derfor med en ny kaffebar på terrassen.
Af Palle Bjørnstrup

Siden Coffee Ten blev åbnet i maj hos Magasin, er den blevet rigtig godt modtaget. Så godt at Magasin nu har valgt at udvide med en ny Coffee Ten kaffebar på Magasins terrasse på 2. etage.
Samtidig er der lanceret et nyt og prisvenligt menukort.

Kaffe til 10 kroner er næsten for godt til at være sandt, men kvalitetskaffe til en fordelagtig pris har vist sig at falde i nordjydernes smag.

Thomas Busch fra Coffee Ten fortæller: ”Vi er utrolig glade for den store opbakning, vi har fået siden vi i maj solgte den første kop kaffe. Siden er det gået stærkt, og vi ser derfor et stort potentiale i at udvide til Magasins terrasse, og kan derfor nu byde kunderne på kaffe inde såvel som ude.

Magasins terrasse ligger på 2. etage i forlængelse af boligafdelingen. Her er det muligt at få frisk luft og nu også lette frokostretter med vine og kolde drikkevarer fra Coffee Tens menukort - vel at mærke til fordelagtige priser.

I menukortet kan man blandt andet vælge to glas vin med røgede mandler og oliven til kun 99 kroner.

Tina Mikkelsen, Store Manager Magasin Aalborg, glæder sig også over det nye tiltag og siger: ”Vi holder løbende skarpt øje med vores kunders adfærd, så vi fortsat kan optimere udvalget og ikke mindst den overordnede oplevelse ved at besøge Magasin, og derfor er det bestemt en glæde at Coffee Tens succes giver anledning til at udvide, og at vi dermed kan tilbyde aalborgenserne endnu flere kvalitetsoplevelser i Magasin”.

Så nu er kaffen med mere klar i Magasin i Aalborg.Kommentarer