Julerundvisninger - noget helt nyt i Musikkens Hus

22-11-2021
Fra d. 25.11. vil der være et sandt juleunivers med levende musik, udsmykninger, ballet og juleklip
Af Palle Bjørnstrup

Der vil være rundvisninger i et fascinerende univers, der er blevet til i et samarbejde mellem Musikkens Hus, Museet for Papirkunst og Aalborg Symfoniorkester.

De første rundvisninger vil foregår d. 25. November kl. 16.30 og kl. 18.30 – d. 27. november
kl. 11.00 og kl. 13.00 samt d. 28. November kl. 10.00.
Men der vil løbende komme flere julerundvisninger i salg i december måned.

De eventyrlige rundvisninger giver børn og voksne lejlighed til nærvær og fællesskab og rig mulighed for at dyrke deres indre skabertrang og kreere bæredygtigt julepynt af gamle nodepapirer, mens de lytter til julefortællinger og smuk julemusik leveret af de dygtige musikere fra Aalborg Symfoniorkester i alle kroge af Musikkens Hus.

Med andre ord sættes virkeligheden og hverdagens hurlumhej på pause for en stund, så snart du træder ind i dette eventyrlige og farverige juleunivers, hvor tiden står stille, fantasien pirres og drømme får frit afløb.

Museet for Papirkunst vil som en del af rundvisningerne drage børn og voksne ind i den verdensberømte psaligraf Bit Vejles fascinerende univers med Ballerina Bulldog. Et univers baseret på Søren Kirkegaards filosofi, der særligt sætter fokus på at lære børn og unge at være sig selv samt at stå ved den, du er – ikke mindst on line på de sociale medier.
Under de magiske julerundvisninger vil gæster opleve ægte juleeventyr med en levende ballerina og hendes levende bulldog.Kommentarer