Julehyggen bredte sig i Hasseris Kirke

02-12-2019
Ann-Mette Elten sang på smukkeste vis julen ind i Hasseris Kirke tirsdag aften. Kirken var fyldt til sidste plads, da den kendte sanger fra ’På Slaget Tolv’ underholdt med både julesalmer og opera.
Af Jens Skovgaard

Ann-Mette Elten blev akkompagneret af sin mand, Guitaristen Niels Kirkegaard, som hun også spiller sammen med i bandet ’På Slaget Tolv’. Hun indledte aftenen med salmen ”Det kimer nu til julefest”, hvorefter juletemaet fortsatte med mange af de kendte og elskede julesalmer. Indimellem var der også musikalske indslag som f.eks. ”Ave Maria”, som Ann-Mette Elten har indsunget sammen med Prag Philharmonikerne, som via Niels’ ‘musikboks’ fyldte rummet på flotteste vis.

Indimellem numrene fik Ann-Mette lejlighed til at fortælle, at hun egentlig følte, at hun var kommet hjem igen, og det er ikke så mærkeligt, når man betænker, at Ann-Mette er født og opvokset i Aalborg, og at hun i 1975 tog studentereksamen fra Aalborghus Statsgymnasium, hvorefter hun drog til Aarhus for at læse sprog og kristendomskundskab. I 1985 debuterede hun som sanger i bandet ’På Slaget Tolv’, og resten er historie, som man siger.

Ann-Mette fortalte desuden, at netop denne jul bliver helt speciel for Niels og hende, fordi de kan fejre den sammen med deres første barnebarn.

Vi ønsker Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard tillykke med verdens flotteste titel: bedsteforældre.

Koncerten var arrangeret af Sind Skolerne, der arbejder for psykisk sårbare og udsatte grupper i samfundet.Kommentarer