Jesper Thilo og Scott Hamilton i Musikkens Hus

20-09-2018
Oplev to af mainstreamjazzens mest fornemme kunstnere lørdag d. 22. september kl. 20.00.
Af Palle Bjørnstrup

Denne aften spiller de to op i Intimsalen og inviterer publikum indenfor i deres jazzunivers med hver deres tenorsaxofon. De to musikere deler kærligheden til og indsigten i 30´ernes og 40´ernes jazzmusik, men ellers er det to særdeles forskellige kunstnere, som publikum denne aften vil opleve på scenen. Begge udtaler at netop forskelligheden fremhæver den andens styrke.

Det vil vise sig - gennem aftenen vil denne forskellighed være tydelig og vise den andens styrke. Jazz handler ikke altid om at finde nye veje. Det er lige så vigtig at holde flammen i live, og ingen er bedre i stand til at bære traditionen videre end netop Thilo og Hamilton. Begge har i dag ikon-status.

Der er også en musikalsk baggrund for de to, som skabes af Søren Kristiansen på piano, Hans Backenroth på bas og Kristian Leth på trommer.

Koncerten er desuden startskuddet til et stort jazzefterår i Musikkens Hus med en lang række danske og internationale stjerner på programmet, og koncerten er også en del af programmet i Musikkens Jazzklub.

Så der er dømt jazz på højeste plan i Musikkens Hus.Kommentarer