Jacob Bellens – oplev den karismatiske sanger

22-10-2018
I Musikkens Hus – Intimsalen, sammen med hans akustiske trio lørdag d. 3/11 kl. 20.00.
Af Palle Bjørnstrup

Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan den ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere. Nu annoncerer Bellens, som bl.a. er kendt fra Murder og I Got You On Tape, at han i efteråret spiller en række fortrinsvis akustiske koncerter med cello, bas og klaver på scenen.

Han siger selv: ”Jeg glæder mig til at spille disse koncerter, da jeg i noget tid har haft lyst til at prøve denne sammensætning af instrumenter af. Til koncerterne vil jeg udvælge og sammensætte en pulje sange, der passer til udtrykket”.

Jacob Bellens udgav sit fjerde soloalbum ”Trail Of Intuition” i marts 2018 med singlerne ”One Of A Kind”, ”Renegade” og ”Trail Of Intuition”. Jacob Bellens har udgivet albums i forskellige konstellationer siden 2004, herunder tre albums med duoen Murder, fire albums som forsanger i I Got You On Tape samt fire soloplader: ”The Daisy Age”, ”My Convictions”, ”Polyester Skin” og senest ”Trail Of Intuition.

Af anmelderne bliver han betegnet som ”… en af de helt særlige og vigtige figurer i det danske musikmiljø” (Information), og hans stemme, fraseringer og sangskrivning er ”… et kapitel for sig” (Politiken).Kommentarer