Irsk Rythm of the Dance i AKKC

11-01-2018
Søndag d. 4. februar kl. 20 bliver der lukket op for et eventyrligt irsk danseunivers.
Af Palle Bjørnstrup

The National Dance Company of Ireland står for de irske dansetrin, der i takt til den keltiske livemusik med garanti vil sætte gang i publikum i Aalborg Kongres & Kultur Center denne aften.

Successhowet Rythm of the Dance består af 20-25 talentfulde dansere, sangere og musikere, som er klar til at tage pusten fra nordjyderne fra start til slut i det to timer lange show.
Selvom de irske dansere akkompagneres af de bedste livemusikere og sangere, vil deres magiske koreografi og rytmiske perfektion stjæle publikums opmærksomhed.

Danserne flytter fødderne eminent og præcist i et tempo, der kan tage pusten fra enhver. Showets musikere mestrer et utal af instrumenter, som eksempelvis fløjter, guitar og trommer, som er essentielle for at skabe den rette irske stemning. Musikerne akkompagnerer ikke kun danserne, men deltager også selv på scenen, imens de 3 talentfulde vokalister tryllebinder publikum med deres smukke irske toner.

Rhytm of the Dance er en unik fortolkning af de irske kelteres historie, der, med traditionel stepdans og musik iscenesat med moderne lyssætning og fantastiske kostumer, med rette indtager pladsen, som en af de bedste af slagsen.

Billetter er i salg og kan købes i AKKC´s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk.Kommentarer