Ideerne trives i Hasseris – nyt: Vejkoncert

15-01-2018
Hasseris Avis har modtaget et indlæg, der fortæller om et nyt initiativ på Jennysvej.
Af Palle Bjørnstrup

Her fortæller Jeppe Vangsgaard om, at beboerne på Jennysvej har indført et nyt begreb: Vejkoncert.

Aktiviteten består i, at beboerne på Jennysvej en gang om året booker et bord i Musikkens Spisehus, hvorefter man spiser sammen og går til koncert sammen med Aalborg Symfoniorkester.

Næste gang det sker er på fredag d. 19. januar 2018, hvor beboerne i fællesskab skal opleve kæmpeværket ”Gurre-lieder”, som er en meget stor forestilling, der derfor opsættes og udføres i samarbejde mellem Aalborg og Århus Symfoniorkester.

Ikke mindre end 20 af gæsterne denne aften i både Musikkens Spisehus og i koncertsalen kommer fra Jennysvej i Hasseris – og alle glæder sig naturligvis, fortæller Jeppe Vangsgaard.

”Vi får alle en rigtig god oplevelse sammen, og over middagen får vi en god snak med hinanden, så vi kommer til at kende hinanden endnu bedre, og så er det også dejligt som naboer efterfølgende, at kunne tale om en oplevelse, som vi er fælles om - og det befordrer ikke mindst en god snak mellem alle vi naboer, resten af året.” fortæller han.

Så på Jennysvej giver både en særlig mad oplevelse og en særlig musik oplevelse grobund for et godt naboskab.Kommentarer