INGEN PANIK – ekstra show i Aalborg!

12-09-2017
Comedy showet INGEN PANIK! spiller nu i AKKC både d. 20/9 og et ekstra show d. 11/11.
Af Palle Bjørnstrup

INGEN PANIK – der udgøres af skuespillerne Troels Lyby, Nikolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen, kan nu opleves hele to gange i AKKC her i efteråret.
På grund af utrolig stor interesse for de tre skuespileres første show d. 20. september 2017, er der allerede nu tilføjet et ekstra show d. 11. november 2017. Det er således ikke kun i klassefest-filmene, de populære herrer kan tiltrække publikum. Det kan deres liveshows i høj grad også.

Der er således mange, der gerne vil opleve, når de tre herrer træder i karakter som sig selv og gør sig til ofre for morskaben, når de udleverer deres livsvisdom med et teatralsk lag og et yderst komisk twist i Aalborg Kongres & Kultur Center.

INGEN PANIK – er et grænseoverskridende morsomt show uden nogen fjerde væg, hvor publikum skal forberede sig på at komme meget tæt på de tre skuespillere. Om showet lover skuespillerne, at der ikke vil blive lagt nogen fingre imellem, og showet vil afsløre det endnu mere skøre liv bag de skøre roller, som de indimellem påtager sig.

Det, der gør de tre skuespillere sjove sammen, er netop spændvidden i deres kunstneriske udtryk kombineret med deres fine fornemmelse for hinanden. De formår at udspille de mest vanvittige situationer, så de virker troværdige, og kan på et splitsekund vende alvor til humor, så man vrider sig af grin.

Billetter er i salg og kan købes i AKKC´s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk.Kommentarer