I dag og i morgen kommer hasserisavis.dk i din postkasse

29-09-2021
9.500 husstande i Hasseris, Gl. Hasseris, Hasseris Enge, Kærby, Skipperen og Kornblomstvej kvarterene modtager avisen
Af Palle Bjørnstrup

Som vanligt indeholder avisen emner om stort og småt, der sker i og omkring udgivelsesområdet, og andet som kan have interesse for området.

Denne gang kan man læse om Byfortætning, og hvornår nok er nok, der har været dobbelt generalforsamling i Hasseris Grundejerforening. Der er lidt forvirring omkring logebyggeri i Hasserisgade, et par ord om hvordan man kan beskytte sin aktieportefølje. Noget om almene boliger i Hasseris, tid til teater og at SkipperSamrådet fylder 25 år. Så har der været legatuddeling i SMV-aalborg (Aalborg Håndværkerforening). Fortælling om et langt liv i Holbergkvarteret, et helt nyt interiørhus midt på Nytorv, fredning af Sorthøj meget aktuelt.
Så kan man læse om porte, bomanlæg og sluser og teknikken bag, om Trend Mind der tilbyder stressterapi, coaching og mindfulness og om en bedemand der kompenserer 100% for CO2.

Vi ønsker god læsning. Har du evt. ikke fået hasserisavis.dk i din postkasse – og du ikke har sagt nej tak til reklamer og aviser – så kontakt os meget gerne på tlf. 22 87 47 44 eller
info@hasserisavis.dk, så vil vi sørge for efterlevering.

Hasserisavis.dk er altid interesseret i at høre om store eller mindre begivenheder i udgivelsesområdet, så det er blot at kontakte os på tlf. 22 87 47 44 – vi er klar!

Med venlig hilsen
Palle Bjørnstrup – Redaktør

PS: hasserisavis.dk på papir kan også læses på websitet www.hasserisavis.dk i en elektronisk udgave.Kommentarer