I dag er hasserisavis.dk omdelt som papiravis

29-04-2020
Coronaen betød en udskydelse fra d. 8. april til nu d. 29. april 2020 – og så venter vi igen.
Af Palle Bjørnstrup

Næste kardinal dato i coronaspørgsmålet er som bekendt d. 10. maj 2020. Her venter alle nok spændte på, hvilket udspil der kommer fra myndighederne og Regeringen, om hvordan man ser den fortsatte tackling af coronaen, som danskerne på nær nogle få eksempler må siges at have klaret meget pænt.
Hverdagene er blevet forandret for rigtig mange mennesker for ikke at sige alle, nogle går måske og er irriterede over tingene, mens andre udnytter tiden til nye og andre gøremål, både derhjemme og ikke mindst ved at komme ud i frisk luft.

Men det er også værd at bemærke, at i virkeligheden er der rigtig mange, der stadig er på job enten direkte eller med hjemmearbejdsplads. Coronaen har naturligvis givet en stor tilvækst i arbejdsløshedskøen. Ifølge arbejdsløshedsstatikken var hele arbejdsstyrken i 2019 på 2.931.000 personer. Antallet af bruttoledige heltidsbeskæftigede var i februar 2020 på 115.006 personer. Efter Coronaen er dette tal steget til godt 150.000 personer, (der er ikke statistik for marts 2020 endnu) og spørgsmålet er så, hvor meget det yderligere måtte stige.

Men coronaen influerer på mange ting bl.a. også udgivelsen af hasserisavis.dk på papir.

I denne udgave kan du bl.a. læse om Hasseris Bymidte i coronatiden, en anderledes hverdag på plejehjemmet Otiumgården, Seniorsport jubilæum m.m. Børnehaven Pilehavens nye logo, Hasseris Grundejerforening afventer coronaen, et par byggerier på Bundgårdsvej, frontmelding fra SkipperSamrådet og mere fortætning i Gl. Hasseris m.m.

Og coronaen betyder også, at hasserisavis.dk nr. 3 på papir i 2020 ikke udkommer som planlagt onsdag d. 13. maj, men flyttes til onsdag d. 27. maj 2020.

Vi håber på forståelse for disse ændringer og håber, at tingene lysner lidt, så vi kan komme på gaden igen d. 27. maj. Vi er jo en ren annoncefinansieret avis både som papiravis og som netavis 24/7, så vi håber selvfølgelig på, at der er endnu flere virksomheder/annoncører, der kan komme i en fornuftig gænge igen, så vi alle kan overleve coronaens bivirkninger på denne
måde også.

Palle Bjørnstrup, redaktør.Kommentarer