Hun kommer igen til jul – Sissel Kyrkjebø

14-08-2018
Hun giver julekoncert i AKKC i Aalborg torsdag d. 13. december på store scene.
Af Palle Bjørnstrup

Der er sikkert mange, der glæder sig til et gensyn og genhør med Sissel. Sissels Jul 2017 blev en stor succes med udsolgte koncerter, også i Aalborghallen var hver en stol besat.

Det er der måske ikke noget at sige til. Sissel har en stemme, som får floder til at flyde over. Sådan skrev en stor dansk avis i sin anmeldelse af en Sissel koncert. Dertil kommer Sissels sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler, hun synger direkte til dig og bare dig.
Denne kombination har gjort hende til en eftertragtet sangerinde, og ikke mindst en kunstner, som mange andre store sangere ønsker at samarbejde med. Det har bl.a. betydet samarbejder med Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel og Jose Carreras.

Sammen med Placido Domingo og Jose Carreras blev Sissel inviteret til at optræde til den allerførste julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og jul har der siden været meget af for Sissel, både som plade- og koncertartist.

Sissel turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul- og gospelperler – sange som får julestemningen til at sænke sig over publikum.

Billetter til koncerten d. 13. december er i salg – kontakt AKKC´s billetkontor på tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk.Kommentarer