Hoppeborgsløb for første gang i Aalborg

16-08-2018
Gung-Ho omdanner lørdag d. 18. august Racing Arena til en forhindringsbane med hoppepuder.
Af Palle Bjørnstrup

Meldingen er, at her er ingen tabere, det gælder kun om at have det sjovt. Racing Arena bliver omdannet til en forhindringsbane med gigantiske hoppepuder. Der bliver en løberute på 5 kilometer på hestevæddeløbsbanen med oppustelige forhindringer, der minder om massive hoppepuder.

Du kan bare møde op i dit fineste festtøj, yndlingsløbetøj eller udklædt som en enhjørning.
Du sætter selv tempoet og du kan sprinte, klatre eller rutsje dig igennem løbet.

Gung-Ho er hård træning for dit indre legebarn. Det er et særligt forhindringsløb, der stammer fra England og er det første af sin slags i Danmark. Forhindringsløb – også kaldet OCR, bliver mere og mere populære herhjemme.
I modsætning til de fleste andre forhindringsløb kræver Gung-Ho ingen råstyrke og deltagerne slipper for at skulle igennem vand, mudder og ekstreme højder.

Her behøver man med andre ord ikke være en sej viking.

Aalborg Events er med til at sætte Gung-Ho i Aalborg i gang. Det er ligesom Color Run, et såkaldt Fun-Run, hvor fællesskab og sjov er vigtigere end tidtagning og konkurrence. Så lad blot tidstagningsuret blive derhjemme.

Aalborg er første stop for Gung-Ho i 2018, der i år kommer landet rundt efter det første Gung-Ho løb blev gennemført sidste år i København.

Gung-Ho er kinesisk og betyder at samarbejde. Under 2. Verdenskrig blev det anglificeret af de amerikanske tropper, og i dag er det udtryk for entusiasme og gå-på-mod.

Gung-Ho foregår som nævnt på Racing Arena Aalborg lørdag d. 18. august kl. 09-15.

Den vejledende aldersgrænse er, at børn helst skal være fyldt otte år. Børn under 12 år skal løbe sammen med en voksen.

Prisen varierer alt efter hvornår man køber billetten – se de forskellige priser på begung-ho.dk.Kommentarer