Helmut Lotti tilbage i Aalborg i AKKC

12-02-2018
Oplev ham på hans comeback-turne med hans Latest-and-greatest koncert lørdag d. 17/2 kl. 20.00.
Af Palle Bjørnstrup

Syv år har den belgiske sanger Helmut Lotti været ude af rampelyset, men nu er han tilbage , og han ser frem til igen at forkæle det nordjyske publikum, som han efterhånden har knyttet et tæt forhold til. Han besøgte Aalborg første gang i 2000 og efterfølgende har han givet yderligere fire koncerter i AKKC.
I år 2000 plantede Helmut Lotti også sit syngende træ i Kildeparken, som siden er vokset støt og har fået yderligere kunstnertræer ved sin side.

Helmut Lotti glæder sig til at indtage scenen i Aalborghallen sammen med sit 22-mands orkester til to timers musikalsk oplevelse med alle hans største hits.

Han vil præsentere et program med en blanding af nyt og gammelt. I 1995 gjorde den nu 47-årige sanger for alvor sit indtog på de internationale hitlister med hans album Helmut Lotti Goes Classic. Siden da har han udgivet yderligere 17 studiealbums samt sit seneste The Comeback Album fra 2016, som Lotti-fans nu får mulighed for at høre i en liveversion med tonerne af swing. Dette udelukker dog ikke et glædeligt genhør med de største hits fra Helmut Lottis imponerende bagkatalog.

Billetter er i salg og kan købes i AKKC´s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk.Kommentarer