Hasserisavis.dk på papir nr. 3 2018 er omdelt

31-05-2018
8.100 husstande i Hasseris, Skipperen og Kornblomstvej området har modtaget en ny hasserisavis.dk.
Af Palle Bjørnstrup

Denne avis indeholder 4 sider med fortællinger om Hasseris Grundejerforening i anledning af at foreningen i år kan fejre sit 125 års jubilæum. Der er et lille indblik via tidligere formænd, der illustrerer hvilke mærkesager, der har været arbejdet med gennem årene. Der er også fortællinger om at være ”Barn af Hasseris”, ligesom der er historier omkring arkitekten Jacob Blegvad, der er manden bag skabelsen af Holberg kvarteret med Rotunden, og der fortælles om at være pionerer i Hasseris, ligesom nuværende formand Jan Ipland giver nogle bud på fremtidens Hasseris.

Hasseris Grundejerforening fejrer sit 125 års jubilæum gennem hele året, og dette ”særtillæg” i hasserisavis.dk er en del af fejringen.

Udover det, kan der læses om, hvordan en naboklage over Skrænthusene i Gl. Hasseris bliver sorteper i et spil mellem klageinstanserne, at ejendommen Hasserisvej 102, ved siden af F24 tanken, nu bygges om til ejerlejligheder, en snak med skoleleder Michael Sørensen på Gl. Hasseris Skole om at være skoleleder og skolens visioner, at man skal komme ind hos Spar Nord og opleve, hvorledes man har nyindrettet sig, nye grunde i kommunal udstykning på Ferskenvej, opvisning i Hasseris Gymnastikforening, at Statsministeren var på Gl. Hasseris Skole for at sige tak, ny skiltning ved Vandværksvej o.m.a.

Redaktionen håber, at der er godt læsestof til alle og hører gerne om, hvad der rører sig på forskellig måde i området – det er blot at kontakte os på info@hasserisavis.dk eller på tlf. 22 87 47 44.

Næste papirudgave udkommer onsdag d. 29. August 2018. Indtil da kan du dagligt læse her på netavisen.Kommentarer


Jørn Hjorth 1. juni 2018 23:16
Kære Hasseris avis.
Undertegnede, født 1945 på Villa Thule, Hasserisvej 169, har af god bekendt fået anvist denne side. Jeg fraflyttede Aalborg 1968 - og er i nær fremtid på vej til Hasseris igen.
Venligst send mig eksemplar af avisen. Jeg betaler selvfølgelig omkostninger.
Med venlig hilsen.
Jørn Hjorth
Langebækgårdvej 6, 4772
Langebæk