Hasserisavis.dk nr. 5-2019 på papir er netop omdelt

30-08-2019
9.200 husstande i Hasseris, Gl. Hasseris, Kærby og Skipperkvarteret har fået den ind ad brevsprækken.
Af Palle Bjørnstrup

Ca. 14.600 personer har nu mulighed for at læse nærmere om, at Biskop Henning Toft Bro foreløbig har bestridt jobbet i 9,5 år, og hvad jobbet bl.a. indebærer. Også folketingsmand Rasmus Prehn med bopæl i Hasseris, fortæller om sit nye job som Udviklingsminister, og at han stadig vil slås for ren 3. Limfjordsforbindelse. Hasseris Grundejerforening fortæller, at foreningen nu har rundet 126 år, men stadig er fuld af energi. Så er der lidt om halprojektet på Provstejorden som SkipperSamrådet er en del af.
Der er arbejdes med en byudviklingsplan fra Gl. Hasseris Landsby - et kig på, hvad der måske er på vej. Tidligere Rådmand, Henrik Thomsen, fortæller bl.a. om vejen til at være embedsmand.
Kunst i Hasseris er snart klar i KFUM Hallen, og Sundhedsfokus er klar i Skalborg – og så, at Gustav Dyekjær Giese er helt ny skuespiller på Aalborg Teater og skal spille hovedrollen i ”Fanny og Alexander” – samt endnu flere historier.

Vi håber, at læserne vil tage vel imod avisen, og skulle du ikke have fået den i postkassen, så venligst kontakt os inden onsdag d. 4. september, så vi kan efterlevere.

Men du kan også læse papiravisen her på siden. I bjælken øverst er der en markering med nr. 5- 2019. Klik her og du kan læse hele avisen på skærmen ved at bladre fra side til side.

Artiklerne i papirudgaven af hasserisavis.dk bliver ikke bragt i netavisen, så det er ekstra læsning for dem, der interesserer sig for ting, der sker i avisens udgivelsesområde.

Vi ønsker god læsning herfra – med venlig hilsen Palle Bjørnstrup, Redaktør.Kommentarer