Hasserisavis.dk i 9.400 postkasser i dag og i morgen

04-11-2020
For 6. Gang er der en hasserisavis.dk på papir, der husstandsomdeles med nyt fra hele Hasseris og omegn
Af Palle Bjørnstrup

Hasserisavis.dk bliver taget vel imod af læserne. Og denne gang er der også masser af fortællinger fra Hasseris, Gl. Hasseris, Kærby, Skipperområdet og Kornblomstvej kvarteret .

Der er fortællinger om projektforslag til nyt byggeri ved Hasserisgade/Anders Borksvej. En ny lokalplan ved Sorthøj som Hasseris Grundejerforening kommenterer. Massive protester over etagebyggeri i Gl. Hasseris. Et pilotprojekt med ældregymnastik i Hasseris. Udbygning af Klostermarksskolen. Nyt legeområde ved Gl. Hasserisskole. SkipperSamrådets udspil til Aalborg som cykelby. Aflysning af juletræsarrangementer ved Hasseris Kirke og i Skipperen.
Rotary klubber donerer. Juleforestillingen ”Snefald” på Aalborg Teater. Portrætsamtale med fhv. Politimester og minister Svend Aage Jensby. Ejere af den gamle børnehave ved Las Poulsens gård vil i dialog med naboer og en juleoplevelse med Bit Vejle papirpynt, når man besøger Aalborg Teater.

Vi håber læserne kan få glæde af alle fortællingerne og ikke mindst også de mange gode tilbud som annoncørerne tilbyder læserne.

hasserisavis.dk på papir i 2021 planlægges også med 6 udgivelser, og den første husstandsomdeling vil blive ultimo februar 2021.

hasserisavis.dk er fortsat klar til, at levere fortællinger om hvad der rører sig i området, både i papiraviserne der når ud til ca. 14.500 personer og i netavisen, der ifølge Google Analytics har 2.910 faste læsere om måneden.

Indtil næste papiravis er man velkommen til at kontakte redaktionen om stort eller småt, der sker i området – netavisen hasserisavis.dk er på 24/7, og bringer gerne information om begivenhederne i Hasseris.

God læsning til alle

Med venlig hilsen
Redaktionen.

hasserisavis.dk kan kontaktes på tlf. 22 87 47 44 eller info@hasserisavis.dkKommentarer