Hasseris Grundejerforening laver analyse

20-09-2019
Bestyrelsen i grundejerforeningen vil gerne høre medlemmerne om ønsker til og opfattelse af foreningen.
Af Palle Bjørnstrup

Det er vel altid en god ting at være ajour med sine medlemmer, og derfor har Bestyrelsen for Hasseris Grundejerforening iværksat denne undersøgelse for bedre at kunne målrette arbejdet efter de ønsker, der måtte være blandt medlemmerne.

Og spørgsmålene spænder vidt; man vil gerne høre, hvor længe man har været medlem, hvor tilfreds man er med foreningen, dens informationsniveau, hvilken indflydelse foreningen har på den kommunale planlægning af bydelens udvikling, ligesom der spørges til, hvorledes man opfatter foreningens arbejde i forbindelse med en række kontante bygge sager i området, og hvorledes man synes, at grundejerforeningen skal forholde sig til den tredje Limfjordsforbindelse, hvilke af foreningens tilbud man benytter sig af, og hvilke rabataftaler/tilbud foreningen skal forsøge at tilbyde medlemmerne.

Og som tak for besvarelsen kan man deltage i en konkurrence om tre flasker god rødvin.

Det er altid en god ting at være i pagt med sine medlemmer, og derfor kan det kun være en god ting at teste både det man arbejder med og få et bud på, hvad medlemmerne synes, der skal arbejdes med i fremtiden.

Lige nu har Hasseris Grundejerforening også rundkastet et fornyet tilbud om snerydning.
Det er der mange medlemmer, har det vist sig, der gerne vil benytte sig af.
Vil man være med skal man sørge for at tilmelde sig inden d. 14. oktober 2019.
Man kan tilmelde sig efter d. 14. oktober 2019, men så koster det kr. 300,- ekstra, og da tilbuddet kører efter først til mølle-princippet, så er det også kun, hvis der er plads.

Sæsonen omfatter perioden fra 1. november 2019 til 31. marts 2020.
Afhængig af grundtype/beliggenhed varierer priserne mellem kr. 1.062,50 pr. husstand til kr. 2.200,- pr. husstand inkl. moms.

Det er Aalborg Anlægsgartneri, der er leverandør af ydelsen, der i øvrigt kan indgå under ”håndværkerfradraget” på selvangivelsen.Kommentarer