Harry Potter live- og performance koncert

17-02-2021
Den 29. november er The London Philharmonic & Symphonic Orchestra i Aalborg Kongres & Kultur Center
Foto: AKKC
Af Palle Bjørnstrup

Det bliver en helt unik musikoplevelse med den magiske musical- og filmmusik fra Harry Potter – Live. Som et led i orkesterets Europaturne går de på scenen i AKKC og spiller al den bedste musik fra Harry Potter filmene og musicalen Harry Potter and the Cursed Child.

Som noget helt specielt denne aften vil man kunne opleve en af skuespillerne, som spillede et medlem af Weasley-familien, live på scenen, og som vil medvirke til at gøre koncerten til en særlig oplevelse med alle former for sjov og god humor. Hvilket medlem af Weasley familien, der kommer til Aalborg, er ikke afgjort.

Koncerten bliver også en musikalsk rejse ind i Harry Potters verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i magiens farlige verden. Publikum kan forvente, at blive sænket ned i en verden af fortryllelse gennem den mest avancerede teknologi af lys-, lyd- og laser-iscenesættelse samt en unik lyddimension, der garanteret kommer til at give gåsehud.

Publikum vil komme til at opleve musikstykker fra musicalen ”Best of Harry Potter” samt musik fra alle de otte film og musikværker som er skrevet af talentfulde komponister.

Billetter er i salg fra i dag og koster fra 480 kr. til 680 kr.Kommentarer