Hansi Hinterseer i Aalborg d. 8. november

18-03-2020
Forhåbentlig er caronavirusset lagt langt bag os til denne tid – så det kan blive en glad aften.
Af Palle Bjørnstrup

Det er femte gang, at schlagersangeren Hansi Hinterseer gæster Aalborg og igen indtager den store scene i Aalborghallen. Her er den 66-årige sanger klar (forhåbentlig) på sin altid smilende og positive måde.

Hansi Hinterseer er på turné i de tysktalende lande for at fejre sine 25 år som sanger og musiker og udgivelsen af sit 25-års jubilæumsalbum. Albummet er i Danmark nummer et på den officielle danske hitliste ’Pole Position’, og nummer tre i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Fra sin hjemmeside hilser Hansi Hinterseer, og her takker han for førstepladsen, men ikke mindst sine mange loyale danske fans.

Jubilæumsalbummet ”Ich halt zu dir” underbygger hans fantastiske karriere, der er kendetegnet af stabilitet og stor værdsættelse af skikke og traditioner, men albummet er også præget af hans mod på eventyr, hvor Hansi Hinterseer også musikalsk bevæger sig ud i en kombination af tidløse ballader og latinamerikanske rytmer, der får folk til at danse.

Hansi Hinterseer drager som oftest på turne i selskab med Tiroler Echo – og denne gang er ingen undtagelse. Tiroler Echo er kendt for at få folk op af stolene, når de folder deres musikalske talent ud på scenen med både keyboard, harmonika, bas, trompet, guitar og saxofon.Kommentarer