Grand Opening af det nye Friis Shoppingcenter

18-09-2018
Den gennem gribende renovering fejres med kæmpe åbningsfest fra d. 20.-23. september.
Af Palle Bjørnstrup

Alle butikker har nu åbent om søndagen, og alle fire dage er der en række spændende oplevelser, der er gratis for alle, der kommer ind for at se det nye Friis Shoppingcenter.

Specielt torsdag d. 20. september vil der være ekstra tryk på, da Magasin åbner som en del af det nye Friis.
Denne dag vil der bl.a. være mulighed for af få lagt makeup og neglelak af Matas´ eksperter, der uddeles blomster til 200 heldige Grand Opening-besøgende, og endelig vil der være musikalske indslag på dagen, hvor både DJ´s og lokale up-coming musiktalenter vil sørge for underholdningen blandt de shoppeglade nordjyder.
Det lokalkendte blomstertalent Jonas Jensen vil lave et inspirerende show med flotte efterårsbuketter og inspiration til at dekorere derhjemme.

Alle åbningsdage vil der være et utal af aktiviteter for både store og små med bl.a. konkurrencer, ølsmagning med Thisted Bryghus, gratis hairstyling med Poul M, uddeling af 1.000 minicupcakes og meget mere.
Søndag er der arrangeret en kreativ workshop for børn, som kan prøve kræfter med at lave deres egne efterårsdekorationer.
Alle fire dage fragter Friis´ cykeltaxa kunderne rundt i byen – så der er mange gode grunde til at komme og opleve det nye Friis.

Lotte Vestergaard Skou, der er Center Manager, siger: ”Jeg glæder mig stort til at byde kunderne indenfor i det nye Friis. Det bliver en kæmpefest for os, vi har længe planlagt alle disse events, oplevelser og gaver til kunderne og glæder os til at fyre dem af. Samtidig vil hele det nye Friis bakke op om Magasins åbning, og det viser vi ved at markere den fælles indvielse af alle butikker og lokaler i hele centeret. Vi ser frem til at kunne vise det nye Friis frem, og håber at rigtig mange vil tage sig tid til at kigge indenfor, både i det nye Friis og i Magasin.

Så er hele centeret og Magasin jo desuden placeret oven på et af byens største P-huse.
Kommentarer