Game Scope – Danmarks største spilfestival

17-08-2017
Aalborg er vært for Game Scope, der finder sted d. 17.-19. august i Nordkraft
Af Palle Bjørnstrup

Det bliver spændende at opleve hvad der sker, når spiludviklere, et hav af nye og gamle teknologier, oplægsholdere, workshops, troldspejlet, e-sport og brætspil rykker sammen?

På Game Scope festival får gæsterne mulighed for at prøve absolut alt – fra kortspil til virtual reality.

 

I år afholdes spilfestivalen under mantraet ”gaming er for alle” – og den holder, hvad den lover. Uanset alder eller evner er der et spil for netop dig, fortæller koordinator Stine Lund, som til daglig arbejder i Business Aalborg.

Der er gratis deltagelse, og alt kan prøves.

 

Spiludviklere fra ind- og udland stimler sammen for at danne hjertet af Game Scope festival – et stort udstillingsområde i Nordkraft, hvor man kan prøve alle mulige slags spil til både mobilen, pc´en og alt derimellem. Der er rig mulighed for at komme helt tæt på, både på de helt store som Subway Surfers og spilnu.dk samt møde de mindre udviklere af nichespil, fortæller Stine Lund.

 

Med udgangspunkt i de udstillede spil gæster Troldspejlet Game Scope på torsdag, hvor de anmelder spillene live og fortæller om den danske spilscene. Showet, med titlen ”Troldspejlet: Råt for usødet” kan kun opleves denne ene gang.

 

Det handler også om fremtidens IT-genier. Det siges, at det handler om at starte i en tidlig alder, fortæller Stine Lund, og derfor står fredagen i de yngstes tegn. Aktørerne Coding Pirates, Game Lab og Makercamp stiller op hele dagen og viser, hvordan man kan komme i gang med programmering, spiludvikling og IT. Tilbuddet henvender sig til børn og unge, og man kan prøve at programmere, spiludvikle, 3D printe, styre robotter og meget mere.

 

E-sport er blevet et kæmpefænomen, der vokser både nationalt og internationalt. I samarbejde med AaB E-sport afholder Game Scope to turneringer i henholdsvis FIFA og Heartstone. Det bliver både hektisk og top konkurrencepræget og underholdende.

 

Man kan se programmet for de 3 dage på gamescope.dk.Kommentarer