Fredag d. 5. juni kan du gå i vandet igen

03-06-2020
Denne dag åbner havnebadene, og der bliver lukket vand ind i Vestre Fjordpark.
Af Palle Bjørnstrup

Med de solrige dage, som vi oplever i øjeblikket, stiger lysten til at komme ud at bade.
Og nu bliver der mulighed for et forfriskende bad, idet Aalborg Kommune nu åbner
Havnebadene i Aalborg og Nibe og lukker vand ind i Vestre Fjordpark.

Under normale forhold ville stederne have været åbent meget tidligere, men også her kom coronaen og forstyrrede tingene.

Og der skal stadig tages hensyn til coronaen. Aalborg Kommune har lavet en række foranstaltninger for at kunne håndtere bl.a. afstandskravet i forbindelse med COVID-19.
Med de mange foranstaltninger, der er iværksat er det kommunens vurdering, at det dermed vil være forsvarligt igen at lukke vand ind i Vestre Fjordparks bassiner.

Men gæsterne i Vestre Fjordpark og Havnebadene skal være opmærksom på de foranstaltninger, der har gjort åbningen mulig:

#Markering på opholdsarealerne, der gør det muligt at overholde det nødvendige afstandskrav på 1 meter - både på det grønne areal og trædækket.

#Legepladsen og tårnet vil være afspærret og kan ikke benyttes.

#Tarzanbanen afspærres og 1 meter-vippen, 3 meter-vippen samt udspringstårnet vil være lukket for at undgå, at der opstår lange køer og for at undgå kontaktflader, som mange personer rører ved.

#Vandet udskiftes løbende via pumpen, så der hele tiden er frisk vand i bassinerne.

Og i Aalborg Havnebad og Nibe Fjordbad, der også begge åbner fredag d. 5. juni, vil det også være nødvendigt at give agt på de foranstaltninger, der er etableret, og at afstandskravene skal overholdes.Kommentarer