Forfatteren Lisbeth Zornig fortæller om sit liv

13-09-2018
Hør om hendes svære barndom og succesfulde voksenliv i Det Lille Teater tirsdag d. 25/9 kl. 19.00.
Af Palle Bjørnstrup

Lisbeth Zornig Andersen giver et intenst foredrag om sit liv, der har været præget af både op- og nedture. Hun har gjort en karriere ud af at hjælpe samfundets socialt udsatte unge, alt imens barndommens rædsler stadig spøger i hendes sind.

I et forsøg på at tage hånd om de socialt udsatte unge, har hun stiftet Huset Zornig, hvori der arbejdes på at forny og forbedre de unges muligheder.

I foredraget ”Zornig – fra vred til voksen”, kan nordjyderne opleve et foredrag, hvor de kan stifte bekendtskab med de mange sider af forfatteren Lisbeth Zornig.
Foredraget i AKKC´s Det Lille Teater tager udgangspunkt i hendes seneste bogudgivelse ”Zornig – fra vred til voksen”, som udkom tidligere i 2018. I denne bog italesætter hun, hvordan hun balancerer rollen som karrierekvinde, hustru og mor til fem børn i en ellers hektisk og presset hverdag. Dette alt imens hun bearbejder sine egne traumatiske oplevelser fra barndommen.

Hun blev et kendt ansigt, da hun optrådte i dokumentaren ”Min barndom i helvede”, hvor hun konfronterede sin stedfar og mor med en barndom, der har budt på både seksuelle overgreb, svigt og vold. Efterfølgende udgav hun den nærgående selvbiografi ”Zornig – vrede er mit mellemnavn”, som er billedet på en grum historie om en barsk barndom, men samtidig en livsbekræftende og håbefuld historie, der viser, at det er muligt at forkaste en grum barndom og få et godt og lykkeligt liv.

Billetter til foredraget er i salg og kan købes i AKKC´s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk.Kommentarer