Flying Superkids lukker sæsonen i Aalborg

19-08-2019
De flyvende supergymnaster afslutter sæsonen med fem forestillinger i Aalborg på Fjordmarken.
Af Palle Bjørnstrup

Det har været en forrygende sommersæson for Flying Kids, der har budt på 30 forestillinger i fire byer, hvor ikke mindre end ca. 27.000 gæster har fået en rigtig god oplevelse.

Nu er turen kommet til Aalborg, hvor ”Superbørnene” fra d. 31. august til d. 8. september sætter det sidste punktum for en flot sommersæson 2019.

Lars Godbersen, der er konferencier på forestillingerne, fortæller: ”Vi har haft en forrygende sæson med mange udsolgte forestillinger og en fantastisk respons fra publikum. Flere af vores stamgæster har ligefrem sagt, at showet i år er det bedste Flying Superkids har leveret i flere år, og det er vi selvfølgelig enormt stolte over. Jeg tror virkelig, at publikum i år har kunnet mærke, hvor meget vi gør ud af showet. Min bror Jack, som er koreografen bag showet, har nok sammenlagt brugt 1.000 timer på at gøre det hele klart. Og så synes jeg, at vi i år har nogle virkelig flotte og intense numre, som har en wow-effekt. Så det er klart, at vi ovenpå en sådan sæson er topmotiveret til at give den alt, hvad vi har og afslutte med et brag”.

Og så er Lars Godbersen, udover at være stolte af de flyvende børn, også meget stolt over, at man i år har fået en ny teltkonstruktion, der er uden generende master. Lars fortæller med stolthed, at teltet er det eneste af sin art i hele Norden, og at det er specialdesignet til Flying Superkids, så de mange gæster kan have frit og godt udsyn hele vejen rundt i teltet.

Når forestillingerne i Aalborg er slut, pakkes teltet sammen for i år. Derefter holder gymnasterne en lille pause, inden de til efteråret begynder deres efterårsturne, hvor de optræder i haller rundt i landet.

Men først gælder det de fem forestillinger på Fjordmarken i Aalborg i perioden d. 31. august til d. 8. september 2019.

Flying Superkids kan kontaktes på dpe@flyingsuperkids.comKommentarer