Flere børnearrangementer i Musikkens Hus

10-05-2019
Musikkens Hus opretter en decideret klub for husets yngre gæster, de første arrangementer er klar.
Af Palle Bjørnstrup

Adm. Dir. Lasse Rich Henningsen siger: ”Det er vigtigt for os at være et hus for alle, og vi vil rigtig gerne være med til at stimulere børns naturlige glæde for musik og lægge grundstenen til, at den glæde bliver hos dem resten af livet. Indtil videre har det vist sig at være en stor succes at åbne op for den yngre målgruppe, og det er simpelthen fantastisk at opleve børnenes indlevelse i musikkens magiske univers”.

Musikkens Hus har derfor oprettet Musikkens Børneklub, en gratis klub for familier med børn, der gerne vil sikre sig årets fedeste børneoplevelser samt en række unikke fordele. Klubben tæller allerede over 400 medlemmer, som således har førsteret til udvalgte familiearrangementer i koncerthuset.

Det er gratis at være medlem af Musikkens Børneklub, og klubbens medlemmer vil blandt andet få rabatter og tilbud på udvalgte arrangementer samt mulighed for at købe billetter i forsalg. Derudover vil medlemmerne blive inviteret til særlige arrangementer kun for Musikkens Børneklub.

Der kommer eventyrlige efterårsarrangementer i Musikkens Børneklub, der primært henvender sig til børn i alderen 3-11 år. Bl.a. bydes på gensyn med ”Den lille prins”, hvor familien kan se frem til at blive fortryllet af Antoine de Saint-Exupérys eventyrlige univers. Den spilles d. 28. september
Der bydes også på eventyrfavoritten: ”Nøddeknækkeren”, der kan opleves i en magisk juleforestilling under navnet ”The Nutcracker and I” d. 14. december, hvor koncertpianist Alexandra Dariescu nytænker eventyret i en bevægende forestilling for børn.

Der er endnu flere forestillinger rettet mod børnene, hold øje med mulighederne på Musikkens Hus hjemmeside.Kommentarer