Ekstrashow med Fuhlendorff i AKKC

12-03-2018
De to første shows er udsolgte, så nu kommer der et ekstrashow fredag d. 23. marts kl. 21.30.
Af Palle Bjørnstrup

Der er mange, der gerne vil opleve den kære Fuhlendorff, og derfor har han nu sat sit tredje show af Del 1 i spil. Del 1 showet bliver fulgt af Del 2 shows d. 12. og 13. oktober 2018.

Men det aktuelle show om verdenshistorien er åbenbart en publikumsmagnet.

Hvordan kan ingenting blive til alting? Det er et af de spørgsmål, som Christian Fuhlendorff tager med op på scenen, når han i år er klar med sit nye todelte onemanshow "Går over i historien", hvor han tager publikum med på en historisk rejse gennem mere end 10 milliarder års historie.

Noget kunne tyde på, at rejsen lykkes for Fuhlendorff. Henrik Lyding skrev en anmeldelse i JyllandsPosten for nylig: "Her løfter vi os op i den politiske satires mineflet, her bliver det farligt og meget mere end blot harmløs underholdning med en charmerende og sjov mand".

I showets Del 1 tager Fuhlendorff publikum med helt tilbage til skabelsen af vores solsystem, forbi livets begyndelse, menneskets oprindelse, hele vejen frem til grækerne, filosofferne og vestens fødsel.

I anden del af showet (Del 2) i oktober, kommer publikum blandt andet med på en tur gennem krige og opfindelser. Fuhlendorff tager også fat i spørgsmålet om, hvorfor store civilisationer falder fra hinanden, og om det er det, der er ved at ske for Vesten netop nu?

"Det bliver Danmarks første stand-up-tologi," siger Christian Fuhlendorff: "for der er sket alt for meget til, at jeg ville kunne nå det hele i et show."
Hvert show kan ses for sig, men der vil være en helhed i at se begge dele af det dobbelte show.

Billetter er i salg - kontakt AKKC´s billetkontor på tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk.Kommentarer