Dobbelt premiere i Hasseris Kirke

07-11-2018
Fredag den 9. november kl. 16 - CD-release af ”Karens Årstider” med Karen Grarup og udstilling af Marianne Fiil Vardinghus.
Af Palle Bjørnstrup

Alle er velkomne og de to spændende kunstnere byder ved arrangementet på en lille forfriskning.

KAREN GRARUP, som har været ansat som sanger i Hasseris Kirke siden 1999, har i løbet af de sidste år skrevet tekst og musik til nye sange og årstidssalmer, som i løbet af det sidste år er blevet spillet til koncerter rundt omkring i kirker i det nordjyske.
Disse sange har hun nu indspillet og det er blevet til CD’en ”Karens Årstider”. Nu kan den opleves i Hasseris Kirke.

Coveret på CD’en er malet af kunstner Marianne Fiil Vardinghus, der samme eftermiddag udstiller nogle af sine værker i kirken.
Så det kan blive en dobbelt oplevelse idet man kan opleve nogle af Karens salmer og sange, spillet ved en mindre koncert i kirkerummet, hvor også Mariannes flotte værker er udstillet.

MARIANNE FIIL VARDINGHUS fortæller: ”At være kreativt skabende har altid været en del af mig, men de seneste år er det maleriet, der har haft min store interesse. Processen, et maleri gennemgår fra det hvide, tomme lærred til et færdigt produkt, er hver gang en rejse. Fordybelsen, intensiteten og det, der pludselig dukker op, er drivkraften hver gang jeg prøver kræfter med endnu et maleri. Motiverne i mine billeder er oftest lidt ”skæve”, for sådan er livet jo, sjældent den lige og pæne vej.”

Så sæt tid af til endnu en god og anderledes oplevelse i Hasseris Kirke, der er både noget nyt at se og høre på.Kommentarer