Det skal nok blive godt, når det er færdigt!

23-09-2020
Allerede inden man er begyndt på den nye Cafe i Hasseris Bymidte er miljøet forandret
Af Palle Bjørnstrup

De forskellige tiltag omkring forbedring af miljøet i Hasseris Bymidte, som den nye ejer
Kjeld Gregersen har fortalt om, begynder at sætte sine spor i Bymidten. Der er allerede sket flere tiltag, og som noget af det seneste er springvandet begyndt at springe.

Det var nok også nødvendigt med lidt opdatering og istandsættelse af Bymidten, det kan allerede nu ses, og det virker rart. Ny belægning, sejl opsat div. steder, opfriskning af facader
og nyt springvand samt nyt inventar og musikanlæg – alt sammen ting, der kompletterer miljøet i Hasseris Bymidte.

Planerne om at tilføre området en lille Cafe i forlængelse af bankens bygning, er også godkendt af Aalborg Byråd, og når man kigger på det nye i Bymidten, kan man også se, at der er gjort plads til Cafeen.

Cafeen vil uden tvivl være med til at gøre besøget i Hasseris Bymidte endnu hyggeligere, og så er der også mulighed for at tage en pause, når man handler i alle butikkerne.

Forbedringen og de nye tiltag er også med til at give et godt bagland for forretningerne, hvad enten det gælder fødevarer eller andre specielle kvalitetsvarer, som de forskellige butikker tilbyder.

Med de tiltag der allerede er sket, kan det ikke være anderledes end at den endelige færdiggørelse bliver meget spændende at opleve – men det varer lige et stykke tid endnu, så der er ikke andet at gøre end at væbne sig med tålmodighed, og så glæde sig over, det der allerede er sket.Kommentarer