Det bliver Danmarks største spiritusfestival

06-11-2019
- Lyder det ikke uden stolthed fra vinhandler Martin Andersen fra Vin & Vin i Aalborg.
På billede: Martin Andersen
Af Palle Bjørnstrup

Der er selvfølgelig andre store spiritus messer i Danmark, forklarer Martin Andersen, men de er som regel arrangeret af forskellige importører, der så har inviteret branchefolk og private.

”Når jeg siger Danmarks største spiritusfestival, skal de ses i lyset af, at det er os, Vin & Vin på hjørnet af Hobrovej og Vestre Alle, der alene står for arrangementet.

Det er der sådan set ikke noget nyt i, for vi har arrangeret spiritusfestivaller de seneste 10 år, men denne bliver den største – det er lykkedes os her i butikken at afsætte ikke mindre end 600 billetter til arrangementet, så der er totalt udsolgt, og det både glæder vi os over og synes er helt fantastisk.

I år har vi fået lov at benytte Skipper Clement Skolen gymnastiksal, fordi vi er sponsor til skolen – og her, hvor der er plads nok, vil vi modtagne de 600 gæster opdelt i 2 hold af 300 personer pr. gang lørdag d. 9. november.

Og der bliver noget at tale om og smage på; der er 400 forskellige slags spiritus at vælge mellem. Systemet er, at billetten, som folk har købt, udløser poletter, og der betales med poletter for hver 2 cl. gæsterne smager – og her er det så gæsterne må prioritere for en smagsprøve kan koste lige fra 10 kr. og op til 2.000 kr. alt efter, hvor sjælden en flaske spiritus det er.

Jeg synes, at det er fantastisk med den store interesse, der er for vores Spiritusfestival”.Kommentarer