Der skal tales om tingene i Hasseris Kirke

18-10-2021
Derfor afholdes der menighedsmøde søndag d. 31. Oktober umiddelbart efter højmessen, i salen nedenunder
Af Palle Bjørnstrup

Også her har coronaen selvfølgelig haft sin indvirkning på tiden, men menighedsrådet har i starten af sommeren sammen med kirkens medarbejdere haft en temadag, hvor der blevet set på vision og fremtid for kirken, og der blev rejst mange spændende spørgsmål: Hvilke gudstjenester skal vi have ud over højmessen? Hvordan får vi tilflyttere til sognet bedre i tale? Hvilke aktiviteter skal kirken stå for i fremtiden: For børn og unge, for deres forældre og de ældre i sognet? Og hvordan skal kirkens fysiske rammer indrettes og udbygges for at leve op til dette ? og meget andet.
Kirkens folkestyre holder åbent hus. Hasseris kirke er mange ting: Guds hus, et rum til eftertanke, en ramme for livets store øjeblikke, et mødested og et kulturelt centrum.

På menighedsmødet vil man i år arbejde videre med temaet: Vision for Hasseris Kirke, så der vil blive mulighed for at komme med input til menighedsrådets tanker om dette, og om menighedsrådets arbejde i øvrigt.

Man kan sådan set kalde det for Hasseris kirkes Generalforsamling.

Gert Husum, der er formand for menighedsrådet håber på og glæder sig til at se mange til mødet søndag d. 31. Oktober kl. 11.00 til 12.00 i salen under kirken.
Kommentarer