Der er musik i SommerHUSET. D. 10. August

14-07-2017
Her kan man opleve Mathilde Falch(duo) + Marie Frank(duo) + Michael K/Klondyke(solo)
Af Palle Bjørnstrup

Der er lagt an til en herlig aften i Husets gårdhave med 3 moderne troubadourer, Singer/Songwriters, eller hvad man nu vil kalde dem. Kært barn har mange navne og disse 3 kunstnere er i hvert fald nogle som mange har kær.

Og det er ikke svært at forstå, når man hører deres personlige livtag med både det danske og det engelske sprog – her er hverdagens historier sat i poetiske rammer og omkranset af melodier som hver især af de 3 har et helt specielt talent for at skrue sammen.

 

MATHILDE FALCH evner at komme tæt på publikum med sit fine univers af rørende og skarpe tekster om livet på godt og ondt. Mathilde er blevet meget værdsat på de venues, hun har besøgt, netop p.g.a. sit nærvær og sin ærlighed.

 

MARIE FRANK har netop udgivet sit album ”Kontinua”, hvor hun for første gang synger på dansk. Sangene kredser poetisk om sammenhæng og brud, og om udfordringen i at forblive hinandens medmennesker, i stedet for langsomt at udvikle sig til hinandens ”modmennesker”.

Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen.

 

MICHAEL K//Klondyke. Den nordjyske troubadour og sangskriver præsterer musikalske portrætter af levende personer, der befolker den nordlige region af Danmark. Der er således sange om de stille eksistenser og de larmende personager. Sange om en bokser, en ølmand, en heks, en gøgler, en sømandsenke og meget mer.

 

Tre spændende musikalske oplevelser, der kan opleves i Husets gård torsdag d. 10. August fra kl. 17.30. Kl. 17.30 åbnes dør og bar, kl. 18.00 er den lækre Gårdgrill-menu klar  og fra kl. 19.00 er der koncert.Kommentarer