Der er endnu flere billetter til Hanne Boel d. 27.9.

07-09-2020
Musikkens Hus har flyttet koncerten d. 27. September fra Intimsalen til Koncertsalen, dermed flere billetter
Af Palle Bjørnstrup

Hanne Boel er en af Danmarks mest karakterfulde sangerinder, og hun har annonceret et nyt album, der bringer hende til Aalborg.

Det er hendes første album i otte år, hvilket blev markeret d. 1. November 2019 med første singlen ”Paint Me A Picture”, og det følges nu op ad en band tour.

Om Hanne Boel er tilbage? Nej hun har aldrig været væk. Men der er alligevel lidt sandt i udsagnet. Med det kommende album ”Between Dark and Daylight” ser Hanne Boel tilbage mod sine klassiske udgivelser som en af de største danske sangerinder nogensinde.

Hanne Boel har valgt sange, der ofte beskriver små emotionelle øjeblikke. De er enklere end hun egentlig troede, de skulle være, og de præsenteres med ømhed og kærlighed. Hun siger selv: ”Nogle tekster giver sig selv på forhånd, andre får måske en ny mening, når de synges af netop mig, med det liv jeg har levet og netop mine erfaringer, ikke bare som musiker og sanger, men som menneske. Det er spændende at lade sig udfordre af en tekst og at mærke nødvendigheden i ordene”.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

Og du kan trygt tage til koncert i Musikkens Hus, her følges alle myndighedernes aktuelle retningslinjer, således at du kan være tryg som gæst, og som billethaver vil du modtage en mail med praktisk information inden du møder op til koncerten.Kommentarer