Ca. 13.000 var på besøg på Campingmessen

13-01-2020
Messen var i år flyttet til Gigantium og udstillingsarealet var udvidet med 50% til 13.600 kvm.
Af Palle Bjørnstrup

CAMPING AALBORG var Aalborg Kongres & Kultur Centers hidtil største campingmesse, og på messen, som er Danmarks eneste specialmesse for camping, stod flere end 100 udstillere klar til at præsentere de mange tusinde besøgende for det nyeste indenfor campingkøretøjer, telte og øvrigt udstyr. Dette resulterede bl.a. i en handel af en luksuscampingvogn til over 650.000 kr.

Denne handel kan næsten betegnes som ”intern”, idet handelen skete mellem Campingparken, Herning og en anden udstiller, nemlig værtsparret fra Skive Fjord Camping, der selv deltog med en stand på messen. De havde i længere tid været på udsigt efter en ny campingvogn.
Og de kastede deres kærlighed på den næsten 7,5 meter lange Polar-campingvogn, der bl.a. rummede et fuldt udstyret køkken, stor soveplads med dobbelt seng samt et badeværelse med separat brusekabine.
Ægteparret fortæller, at de i snart to år har været på udkig efter en rummelig campingvogn med masser af plads, da vi som privatpersoner selv elsker friluftslivet og gerne camperer flere gange årligt både i Danmark og i udlandet. Derfor var det vanskeligt at modstå denne perle af en vogn.

Årets messe CAMPING AALBORG i Gigantium er en ubetinget succes melder arrangøren Aalborg Kongres & Kultur Center, så vi er klar til næste gang.
CAMPING AAALBORG gennemføres hvert andet år, og Aalborg Kongres & Kultur Center er klar til at slå dørene op til den store specialmesse igen den 14. – 16. januar 2022.Kommentarer