Biblioteket holder bogsalg i efterårsferien

13-10-2021
Det sker i en ny bogbazar-udgave og det er på Hovedbiblioteket alle dage i efterårsferien
Af Palle Bjørnstrup

Pia Pedersen mangeårig bogsalgsansvarlig, sukker nærmest, da hun lægger endnu en værdsat bog op i kassen med kasseret materiale.

Ideen med bogbazaren er egentlig at give de pågældende bøger en endnu længere levetid. Bøger, spil og tidsskrifter ender typisk på bibliotekets bogsalg, fordi de kasseres fra bibliotekets samling.

Derfor flytter bogudsalget op fra kælderen til større lokaler i Hovedbibliotekets glashjørne. Og her kan du købe magasiner, cd´er og børne- og ungdomsbøger til en krone, romaner til en ti´er, og så er der desuden lykkepakker, spil og LP´er til så lave priser, at du skal bukke dig efter dem.

Der bliver boder og markedsstemning
Pia Pedersen siger: ”Folk skal kunne komme og græsse, slentre rundt mellem boderne – nu hvor de måske har lidt ekstra tid i efterårsferien – og så bliver bogbazaren også et supplement til de mange børneaktiviteter, der foregår på biblioteket i efterårsferien. Så har kan blive både liv og glade dage med en herlig stemning.

”Den store bogbazar” er åben fra lørdag d. 16. Oktober til og med søndag d. 24. Oktober.
Der fyldes løbende nye bøger og materialer på de opstillede borde, så der er hele tiden noget nyt at komme efter.

Spring køen over
Orker du ikke køer og store menneskemængder, kan du selvfølgelig komme i bibliotekets mindre besøgte og selvbetjente tidspunkter – og her kan du betale med mobilpay – og husk også lige at medbringe en pose til indkøbene, da biblioteket ikke længere uddeler gratis poser.
Vi skal jo være bæredygtige.

Så bog-bazaren er åben fra d. 16. Oktober til d. 24. Oktober - VelkommenKommentarer