Beboerne på Otiumgården var på udflugt

17-07-2017
Det årlige besøg hos plejehjemsleder Anette Buus's gård ”Holtet” i Dorf var en succes.
Af Palle Bjørnstrup

Der er efterhånden tradition for en årlig sommerudflugt for plejehjemsbeboerne på Otiumgården i Hasseris og deres eventuelle ægtefæller, til plejehjemsleder Annette Buus's dejlige gård ”Holtet” i Dorf.

Det er en udflugt, som alle beboerne ser frem til og ved selve arrangementet, er der også tradition for, at der dels bliver serveret fikselagkage fra Klostergryden i Sæby, dels indtages Annettes hjemmelavede kringle, der er ”som vor mor bagte den”.

Men der var også et nyt indslag i årets arrangement, for i år mødte Aalborg Mandskor op, og underholdt med dejlig sang. Det var en gave som Aalborg Mandskor havde foræret plejehjemmet Otiumgården, og nu blev gaven så at sige afleveret – og det var til stor glæde for tilhørerne, at høre det 23 mand store kor underholde med dejlige sange – og nogle af sangene var også dejligt velkendte.

Dette arrangement er jo dybest set en gave fra Anette Buus til beboerne – og derfor havde nogle af de kvindelige beboere gået i strikkeklub de seneste måneder, og havde fået strikket et meget flot tæppe som gave til Annette – og det blev modtaget med stor fornøjelse og glæde.

Udflugten startede fra plejehjemmet Otiumgården kl. 10.00, så da man vendte hjem til Otiumgården igen, var alle en masse gode oplevelser rigere – og nogle var allerede ved at glæde sig til næste års udflugt.
Kommentarer