Bagagerumsmarked på toppen af nyt P-hus

28-08-2018
Det er lørdag d. 1. september kl. 10-15 på toppen af P-Huset Havnemøllen i Østre Havnegade.
Af Palle Bjørnstrup

Denne dag er det muligt at slå tre fluer med et smæk. Du kan denne dag parkere gratis i huset, du kan købe eller sælge på markedet og du kan nyde udsigten over fjorden m.v. fra toppen af P-huset, hvor bagagerumsmarkedet foregår.

Det er det kendte koncept – bagagerumsmarked – hvor man kan sælge eller købe spændende ting (Man kan endnu nå at booke en stand på tlf. 28 34 48 78) – og det er på toppen af den store nye bygning P-Huset Havnemøllen i Østrehavnegade 17, det foregår.

Bagagerumsmarkedet er arrangeret i samarbejde mellem A. Enggaard og Bagagerumsmarkeder.dk
Hanne Kræn fra A. Enggaard siger: ”Vi håber, at aalborgenserne og andre interesserede har lyst til at komme forbi ”tagterrassen” på P-Huset til en god handel. Det summer som regel af weekendglade mennesker og god stemning til de velkendte bagagerumsmarkeder, og den smukke udsigt fra toppen af huset udover fjorden er bestemt også et kig værd”.

Der er lette tilkørselsforhold til det nye P-Hus Havnemøllen. Der er fine tilkørselsforhold fra Nyhavnsgade, uanset hvilken vej man kommer fra, og denne dag er det tilmed gratis at parkere i huset – så der er således al mulig grund til et slå et smut forbi, og tage en ose-tur. Er der ikke noget interessant at købe, kan man i det mindste nyde den flotte udsigt.

590 p-pladser rummer det nye P-Hus Havnemøllen, så der er god plads til at parkere både denne specielle lørdag, men i høj grad også til hverdag, huset ligger placeret i gåafstand fra både Nordkraft, Musikkens Hus og Havnefronten.

Denne dag skal man lige være opmærksom på, at de to øverste etager i huset er reserveret til Bagagerumsmarkedet – men der er masser af pladser endda.Kommentarer