Anders ”Anden” Matthesen til Drive In – Live

15-05-2020
Han er netop føjet til rækken af kunstnere til Drive In – Live ved Aalborg Lufthavn.
Af Palle Bjørnstrup

Anders Matthesen går på scenen torsdag d. 4. juni kl. 17.00 og leverer en time fyldt med gode grin til publikum.

Mens publikum sidder i deres biler, vil Anders Matthesen som vanligt levere et hylende morsomt show fyldt med højdepunkter fra ”Anden bringer ud”, og lyden kommer ud gennem bilradioerne, ligesom der også vil være flere storskærme på pladsen, så publikum får et godt udsyn fra bilerne.

”Jeg glæder mig helt vildt til at optræde under åben himmel på en helt ny måde. Jeg er superspændt. Jeg synes selv, at det er et af de sjoveste shows, jeg har lavet, og jeg håber, der bliver stor-grinet igennem i bilerne, ligesom der er blevet, når jeg har optrådt med showet i salene. Jeg har jo ikke kunnet optræde i et godt stykke tid nu, pga. Covid-019. Så det bliver ekstremt forløsende endelig at vende tilbage til scenen og frem for alt mit publikum, selvom det bliver på en ny måde, med glas imellem os. Jeg lover at gøre mit allerbedste for at det bliver nogle fantastiske shows med masser af grin og glade mennesker i en ellers svær tid. Jeg tror vi alle sammen trænger til at grine”, siger Anders Matthesen.

Efterhånden bliver der gennem godt samarbejde skabt et spændende show – og programmet er ikke endeligt endnu, men foreløbig er du sikker på at kunne opleve disse kunstnere ved drive-in Live i Aalborg:
Torsdag d. 4. juni kl. 17.00: Anders ”Anden” Matthesen
Torsdag d. 4. juni kl. 19.30: Malk de Koijn
Fredag d. 5. juni kl. 17.00: Annika Aakjær
Fredag d. 5. juni kl. 19.30: Mads Langer
Lørdag d. 6. juni kl. 10,00 + kl. 12.15: Onkel Reje
Lørdag d. 6. juni kl. 17.00: Claus Hempler & Teitur
Lørdag d. 6. juni kl. 19.30: L.O.C.
Søndag d. 7. juni kl. 17.00: Mads & Monopolet

Sådan ser det ud i skrivende stund. Oplysninger omkring billetter kan findes på ticketmaster.dk under Drive In Live Aalborg – og med ”Anden” til Drive In er det lige før man kan sige: ”Ud at køre med de skøre”.Kommentarer