Alphabeat med akustiske pophits i Musikkens Hus

20-11-2020
Det kan opleves i Nordjyllands smukkeste koncertsal fredag d. 5. februar 2021 kl. 20.00
Af Palle Bjørnstrup

PRE-Sale til koncerten er i fuld gang, så det er allerede nu, at du kan sikre dig en god oplevelse med Alphabeat – og de er jo ikke hvem som helst. De har allerede prøvet meget i deres karriere, de har hittet i udlandet, de har spillet på festivaler over hele Europa og har besøgt stort set alle spillesteder i Danmark.

Men nu skal de prøve en ting, som de aldrig har prøvet før – nemlig at spille i de store danske koncertsale for et siddende publikum. 12 danske koncertsale bliver besøgt, herunder Nordjyllands smukkeste koncertsal i Musikkens Hus.

Og Alphabeat glæder sig og er meget spændte, og de glæder sig, dels fordi de ikke har prøvet det før og dels fordi det derfor er helt nyt for dem - men det at prøve noget nyt har bandet dyrket og opsøgt siden de blev gendannet.

Alphabeats forsanger Stine Bramsen siger: ”Vi glæder os helt vildt til at stå i de danske koncertsale. Vi har aldrig prøvet det før. Det skaber en nødvendig spænding for os – som at stå på scenen sammen for allerførste gang”.
Senest har Alphabeat udgivet det anmelderroste comeback-album ”Don´t Know What´s Cool Anymore”.

Anders SG fra bandet siger: ”Vi håber på at skabe en særlig fællesskabsfølelse mellem os og publikum, vi skal gerne helt ind under huden på publikum, synge sammen og forhåbentlig ender vi med at danse på stolene”.

En god ambition må det siges.

I Musikkens Hus gennemføres alle gældende forskrifter omkring Corona, således at publikum kan føle sig trygge, både før, under og efter koncerten.Kommentarer