Årets sidste bogcafe på Hovedbiblioteket

01-12-2018
Fredag d. 7. december kl. 16 – på denne årets sidste bogcafe vil der blive gravet dybt i den nordjyske muld.
Af Palle Bjørnstrup

Alle fremmødte kan se frem til at stifte bekendtskab med hverdagslivet i Nordjylland, som det skildres i litteraturen.

De to bibliotekarer, Lissa Harder og Helle Momme, læser op af udvalgte litterære værker, der alle har det til fælles, at handlingen udspiller sig i Nordjylland. Nogle af bøgerne er endda skrevet af nordjyske forfattere.

Præsentation/oplæsningen vil blive krydret af den lokale singer/songwriter, R. Noor, der undervejs i oplæsningen vil levere musikalske indslag.

I løbet af bogcafeen kan publikum desuden nyde en snapshot-fremvisning af hverdagsbilleder taget af børn og andre unge nordjyder i forbindelse med Kulturkaravane Nord.

Bogcafeen foregår på Hovedbiblioteket i Rendsburgade, og man skal sætte en god times tid af til at opleve det hele. Der er gratis adgang.

Kulturkaravane Nord er et samarbejde mellem 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland og er en af tre store satsninger i kulturaftalen for 2017-2020. Karavanen har til formål at binde Nordjylland sammen gennem kulturelle aktiviteter i alle regionens kommuner og involverer såvel store regionale og statslige kulturinstitutioner og aktører, som lokale kunstnere og kulturskoler, biblioteker, lokalmiljøer m.fl.Kommentarer