Årets ”Grønne koncert” er på vej til Aalborg

18-07-2018
Søndag d. 22. juli fra kl. 13.00 går det løs på koncertscenerne ved Hvorup Kirkevej.
Af Palle Bjørnstrup

Som vanligt er det Muskelsvindsfonden, der står bag de ”Grønne koncerter” med henblik på, at skaffe indtægter til forskning i muskelsvind – så ud over, at det kan være en god fest med masser af musik, handler det hele om opbakning til et godt formål. Det er 36. gang, der afvikles Grøn koncert i Danmark, og her er der plads til forskellighed både blandt artister, publikum og de mange frivillige hjælpere.

”Grøn koncert” afvikles fra tre scener på pladsen ved Hvorup Kirkevej, der er ”Grøn Scene”, ”Ghettoblasterscenen” og ”Nova Scenen”, der samlet giver plads til en flot række af fantastiske artister som Lukas Graham, Aqua, Cisilia & Joey Moe, D.A.D., Iris Gold, Josefine Winding og Emma Aes, Erika Jane, Suspekt og Phlake.

Der er musik stort set for enhver smag – og gennem årene er der ikke blot sket en forøgelse af gæster – men også en forøgelse i anvendelsen af medbragte mobiler til sms´er, opkald og uploads til de sociale medier.

I konsekvens af dette vil Telenor opgradere mobilnettet på koncertpladsen til glæde for de tusindvis af gæster. Peter Ditlev Nødbak, udviklingsdirektør hos Telenor, siger: ”Vi kan se at uploads på vores event master fylder langt mere, sammenlignet med vores almindelige master, hvilket hænger sammen med at vores kunder opdaterer deres sociale medier undervejs med billeder og videoer”.

Fra Grøn Koncert siger partnerskabschef Jacob Bartholin: ”Vi er meget glade for at Telenor opgraderer mobilnetværket på vores koncertpladser i hele Danmark. Vi lever af at have glade gæster og af at give dem en god dag. Og en naturlig del af den oplevelse vi gerne tilbyder dem er, at de skal kunne komme i kontakt med hinanden. Samtidig er det blevet en stadig vigtigere del af hele mekanismen omkring koncertafvikling generelt, at gæsterne bruger de sociale medier til at dele deres oplevelser”.Kommentarer