Aalborg satser stort på gaming-verdenen

28-03-2018
Fra 17.-19. August forvandles 22.000 kvadrat-meter i AKKC til et tre-dages unikt gaming-univers
Af Palle Bjørnstrup

Aalborg satser stort med kæmpe spilfestival og slår for første gang dørene op til STARCADE, der forener LAN, professionelle spillere og spiludvikling i en stor 3-dages oplevelses- og gamingfestival.

 

Det sker i et stærkt nordjysk samarbejde med Game Scope, Lan Team Nord, Sports-Gaming.dk og DGI Nordjylland.

 

Direktør Nicolaj Holm fortæller: ”Starcade er den første festival af sin art i Danmark, og den vil uden tvivl sætte ny standard for, hvordan man kan kombinere esport og gaming oplevelserne. Det stærke samarbejde på tværs af meget kompetente partnere, kommer til at betyde en begivenhed, der retter sig mod alle aldersgrupper og interesser inden for dette felt”.

 

AKKC har teamet op med de bedste og mest erfarne virksomheder og foreninger inden for feltet, og dette samarbejde resulterer i Danmarks største og mest interessante vindue til gaming-verdenen. Game Scope festival rykker i år Danmarks største spilfestival til AKKC, hvor de nyeste produkter og teknologier inden for spilbranchen vil blive fremvist, og der vil være mulighed for at møde spiludviklere og prøve deres spil, samt lære mere om spiludvikling under Game Scope konferencen.

Som en del af Game Scope Festival lægger hele Danmarks spilfavorit Jakob Stegelmann og spilredaktør Troels Møller fra Troldspejlet vejen forbi AKKC for både at underholde og oplyse om det, der rør sig inden for spilverdenen.

 

Esport og gaming er et voksende fænomen, som indfinder sig mere og mere på både verdens- og landsplan.

Starcade i AKKC bliver det hidtil største og mest alsidige gaming-event i Danmark.

 

Starcade er en del af Aalborg Festivals, der i år fylder hele den nordjyske hovedstad fra d. 15. til 26. August.Kommentarer