Aalborg er bedst til rådgivning

27-04-2018
Når det gælder rådgivningen af etablerede virksomheder og iværksættere.
Af Palle Bjørnstrup

I en ny analyse, foretaget af Iris Group, har man set på omfanget, tilfredsheden og effekten af den rådgivning, som såvel etablerede virksomheder, som nye iværksættere får.

Af de 700 iværksættere og virksomheder, der har deltaget i målingen for Aalborg Kommune, har flest fået mere viden om strategi og forretningskoncept, økonomi, salg, markedsføring og finansiering.

Specielt skiller Aalborg sig ud, ved at udmærke sig i særlig grad i forhold til at hjælpe iværksættere og virksomheder med at skaffe kapital til vækst og i forhold til at hjælpe virksomhederne videre i erhvervsfremmesystemet.

Direktør Jens Nyholm fra Iris Group siger: ”I en tid hvor man taler om behovet for forenklet og sammenhængende erhvervsfremmesystem, må jeg foreslå, at man tager på studietur til Aalborg. De er rigtig gode til at finde den rigtige vej for virksomheder. De formidler effektivt videre til private rådgivere, relevante netværk, videns institutioner og andre aktører i erhvervsfremmesystemet. På den måde bliver det en first-stop-shop. Et godt sted at starte”.

”Når alt kommer til alt, så handler det om at skabe nye jobs i Danmark. Jeg er naturligvis særligt stolt over, at vi i Aalborg er duks i klassen, når det kommer til rådgivning om vækst”, siger Borgmester og formand for Aalborg Erhvervsråd, Thomas Kastrup-Larsen.Kommentarer